21/09/2020 06:06:53

ΕΠΟ: Μπαράζ Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης στις 22 και 29 Αυγούστου

ΕΠΟ: Μπαράζ Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης στις 22 και 29 Αυγούστου - Media

 

Στη διεξαγωγή του διπλού μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης οδηγούμαστε πλέον, μετά τη σημερινή (3/8) ψηφοφορία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία με ψήφους 9-8 αποφάνθηκε υπέρ της «λύσης» των «15», δηλαδή να παραμείνει στη Super League η ομάδα της Ξάνθης και να προβιβαστεί ο Απόλλων Σμύρνης, όμως η σχετική πρόταση που κατατέθηκε δεν συγκέντρωσε το «μαγικό» αριθμό των 3/4. Δηλαδή το 75% των όσων έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς μόνο έτσι, βάσει του Νόμου Αυγενάκη, μπορεί να αλλάξει μία προκήρυξη πρωταθλήματος.

Ετσι δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα στη μεγάλη κατηγορία: αναδιάρθρωση για τη SL1 δεν θα υπάρξει, οι ομάδες θα παραμείνουν 14 και θα διεξαχθεί διπλό μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης και πιο συγκεκριμένα στις 22 και 29 Αυγούστου.

Βέβαια, απομένει να δούμε το πώς, δηλαδή τι ρόστερ θα έχουν οι δυο αντίπαλοι. Επισημαίνεται ότι η Ξάνθη για τις 21 Αυγούστου έχει προκηρύξει Γενική Συνέλευση των Μετόχων της με θέμα της εκκαθάριση της ΠΑΕ, εάν δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Δηλαδή μπορεί να μην υφίσταται!

Πηγή: gazzetta

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.