search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που υποστήριζε ότι… στην εκκλησία ήταν ο διάβολος

06.08.2020 13:08
Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που υποστήριζε ότι... στην εκκλησία ήταν ο διάβολος - Media
 
Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 38χρονος Αλγερινός που συνελήφθη γιατί προκάλεσε φθορές – και μάλιστα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις – στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο δικαστήριο ο αλλοδαπός παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν που έκανε και τις δύο “επιθέσεις” διότι – όπως ισχυρίστηκε – μέσα στην εκκλησία ήταν ο διάολος! Υποστήριξε δε ότι “το έκανε νύχτα που δεν είχε κόσμο”. Να σημειωθεί ότι για αυτή την καταδικαστική απόφαση θα ασκήσει έφεση.
 
Από την αίθουσα του Αυτόφωρου Τριμελούς ο 38χρονος οδηγήθηκε σε άλλη και συγκεκριμένα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, προκειμένου να δικαστεί για την επίθεση στον αστυνομικό, κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα.
 
Η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου, λόγω απουσίας μάρτυρα. Στο μεταξύ, ο 38χρονος, με εισαγγελική εντολή, οδηγείται στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
 
Πηγή: cretalive.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03