search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:44
MENU CLOSE

SAMSUNG Galaxy Note 20 & 20 Ultra: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

07.08.2020 10:48
SAMSUNG Galaxy Note 20 & 20 Ultra: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ - Media

 

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα SAMSUNG Galaxy Note 20 και 20 Ultra στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Τα νέα smartphones της SAMSUNG εντυπωσιάζουν με την επαγγελματική κάμερα, τις αυξημένες δυνατότητες του S Pen και τον ταχύτατο επεξεργαστή τους, διευκολύνοντας σημαντικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε. Όσοι καταναλωτές προ-παραγγείλουν1 τα Galaxy Note 20 και 20 Ultra παίρνουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds+ και τα νέα Galaxy Buds Live, αντίστοιχα. Οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online, από τις 21 Αυγούστου.

 

Η νέα σειρά Galaxy Note 20 ξεχωρίζει με τον premium σχεδιασμό της: το ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος έρχεται σε αντίθεση με το γυαλιστερό S Pen. Οι συσκευές διαθέτουν εντυπωσιακή οθόνη Super AMOLED Plus 6,7’’ FHD (Note 20) και 6,9’’ Dynamic AMOLED 2X (Note 20 Ultra). Οι επαγγελματικές κάμερες και το «κινηματογραφικό» video συγκαταλέγονται, επίσης, στα highlights των συσκευών. Με σύστημα τριπλής κάμερας στο Note 20 (τηλεφακό 64MP, υπερευρυγώνιο 12MP, ευρυγώνιο 12MP), τετραπλής στο Note 20 Ultra (ευρυγώνιο 108MP, υπερευρυγώνιο 12MP, τηλεφακό 12MP και αισθητήρα Laser AF), καθώς και εμπρόσθια κάμερα 10MP, τα νέα smartphones της SAMAUNG έχουν δυνατότητα για εκπληκτικές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας, αλλά και για 8K βίντεο, με κίνηση στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ήχο ποιότητας στούντιο, αλλά και φωτεινές νυχτερινές λήψεις.

 

Με τα νέα smartphones της SAMSUNG, μπορείς κανείς να εργαστεί όπως με έναν υπολογιστή. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία λειτουργιών σημείωσης, ενώ ο μικρός χρόνος απόκρισης στο βελτιωμένο S-Pen προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις -όπως με ένα πραγματικό στυλό. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο αυτόματος συγχρονισμός των σημειώσεων ανάμεσα στις Galaxy συσκευές του χρήστη (Smartphone, Tablet) και το Windows10 PC του. Με τη νέα σειρά Galaxy Note 20, ο χρήστης μπορεί, επίσης, να επεξεργαστεί αρχεία και να τα μετατρέψει σε PDF και Power Point, να προσθέσει χειρόγραφες σημειώσεις στο κείμενο που έχει ήδη πληκτρολογήσει, να συγχρονίσει μια ηχογράφηση με σημειώσεις κ.ά.

 

Τα νέα μοντέλα της SAMSUNG είναι εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 990, τον πιο γρήγορο επεξεργαστή σε Galaxy συσκευές. Είναι ιδανικά για gaming, επιπέδου κονσόλας, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Έχουν μνήμη RAM στα 8GB (Note 20) και στα 12GB (Note 20 Ultra), ενώ και οι δύο συσκευές διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας (έως 4.500mAh) και υποστηρίζουν υπερ-ταχεία, αλλά και ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, εκπέμπουν λιγότερο μπλε φως προστατεύοντας τα μάτια.

 

Με τα νέα Galaxy Note οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest AwardsTM του ανεξάρτητου φορέα Ookla®, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.

 

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SAMSUNG Galaxy Note 20 στα €9992 (έκδοση 256GB) και το Note 20 Ultra στα €1.349 (έκδοση 256GB) και στα €1.449 (έκδοση 512GB) ή από €20,81 το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις3, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Τα νέα smartphones διατίθενται σε τρία χρώματα (Mystic Gray, Mystic Bronze, Mystic Green για το Note 20 και Mystic Black, Mystic White, Mystic Bronze για το Note 20 Ultra ) και μπορεί συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

 

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία και τα SAMSUNG Galaxy Tab S7 & S7+

 

Ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες και για τα νέα SAMSUNG Galaxy Tab S7 και S7+ στο www.germanos.gr. Τα νέα tablets διατίθενται στα €729 WiFi & €829 COSMOTE 4G για το Galaxy Tab S7 και €939 WiFi & €1.139 COSMOTE 4G για το Galaxy Tab S7+. Με κάθε προ-παραγγελία, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο θήκη Book cover. Η νέα σειρά της SAMSUNG διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής: 11’’ LTPS (S7) και 12.4’’ Super AMOLED (S7+) και αναβαθμισμένο S Pen. Τα νέα Tablets είναι εξοπλισμένα με ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 865+, που προσφέρει γρήγορο Multitasking, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στο gaming. Επιπλέον, εκπέμπουν λιγότερο μπλε φως, έχουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας(έως 10090 mAh) και υποστηρίζουν υπερ-ταχεία φόρτιση 45W4.

1 Η προ-παραγγελία ισχύει έως 20/08/20.

2 Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

3 Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

4 Ο ταχυφορτιστής 25/ 45W διατίθεται ξεχωριστά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30