search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:17
MENU CLOSE

«Ώρα για Μελέτη» – Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

07.08.2020 12:14
«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει με εκλεκτούς καλεσμένους  - Media

 

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 και για δύο ώρες η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media η εκπομπή θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, με την Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, θα έχουμε πολλή «Ώρα για Μελέτη».

Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη στο στούντιο οι: Γιώργος Γρηγοριάδης και Τάσος Τεργιάκης.

Αρχισυνταξία: Ασπασία Κάρλου

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16