search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Κρήτη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης – Επέμενε ότι είχαν σχέση

10.08.2020 12:22
Βόλος: 30χρονος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση - Media

 

Με τον μοναδικό όρο να μείνει μακριά από το χωριό της κοπέλας, στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, ο 19χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό 15χρονης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην απολογία του ο νεαρός επέμεινε ότι με την ανήλικη είχαν σχέση και ό,τι έγινε έγινε με την θέλησή της, στο χώρο του σχολείου του χωριού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν πολλοί συγγενείς του κοριτσιού, που επιμένει πως δεν υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός συναντήθηκε σε χώρο του σχολείου (το οποίο είναι κλειστό) με την 15χρονη κοπέλα, με την οποία γνωρίζονταν.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα έγινε καταγγελία σε βάρος του, καθώς η 15χρονη ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε στον συγκεκριμένο χώρο, έγινε παρά τη θέλησή της.

Τότε, ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη. Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της κοπέλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:49