search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Ιβάν Σαββίδη, τον αποκαλούν «προβοκάτορα» – Έτοιμη να ζητήσει αλλαγή έδρας η Μπεσίκτας

17.08.2020 13:18
Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Ιβάν Σαββίδη, τον αποκαλούν «προβοκάτορα» - Έτοιμη να ζητήσει αλλαγή έδρας η Μπεσίκτας - Media

 

Περίπου μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League φαίνεται πως η ένταση στα ελληνοτουρκικά έχει επεκταθεί και στο ποδόσφαιρο.

Πρώτο θέμα τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες του για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας στην Τουρκία. «Η Μπεσίκτας θα πάει στην UEFA»!

Και ξαφνικά έχουμε ελληνοτουρκικό επεισόδιο και στο ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης πήγε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και μετέφερε στους παίκτες του Δικέφαλου, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω της πανδημίας είναι αποκλεισμένος στο Ροστόφ της Ρωσίας.

Στο μήνυμά του, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Forza ο Σαββίδης μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Αλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

Ενα μήνυμα που έγινε γνωστό στην Τουρκία με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα σε αρκετές αθλητικές αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες. Μάλιστα η τούρκικη έκδοση της Independent έγραφε πως η Μπεσίκτας είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί και στην UEFA!

«Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης» ήταν ο τίτλος στο Tumspor ενώ η Independent το πήγαινε κι ένα βήμα παραπάνω.

«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Ειναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη»!

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:56