search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:09
MENU CLOSE

«Είμαι τόσο τρομακτική» – Ακόμη και η Μισέλ Φάιφερ εντυπωσιάστηκε από την μεταμόρφωσή της σε κακιά μάγισσα

21.08.2020 13:22
«Είμαι τόσο τρομακτική» - Ακόμη και η Μισέλ Φάιφερ εντυπωσιάστηκε από την μεταμόρφωσή της σε κακιά μάγισσα - Media

 

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Μισέλ Φάιφερ θυμήθηκε στο προφίλ της στο Instagram την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε κακιά μάγισσα για τις ανάγκες της ταινίας «Stardust».

Η Μισέλ Φάιφερ είχε υποδυθεί την κακιά μάγισσα Λάμια το 2007, η οποία προσπαθούσε να μείνει για πάντα νέα στο κινηματογραφικό παραμύθι «Stardust». Στην ταινία έπαιζε και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αν μη τι άλλο η μεταμόρφωση της ταλαντούχας ηθοποιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πέρα για πέρα πετυχημένη, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την αναγνωρίσει ο οποιοσδήποτε! Ακόμη και τα μάτια της που είναι από τα ομορφότερα του Χόλιγουντ δύσκολα την προδίδουν.

Η Μισέλ Φάιφερ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της και μάλιστα η ίδια παραδέχτηκε πως είναι πολύ τρομακτική. Η ηθοποιός ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την μετέτρεψαν σε κακιά μάγισσα και τους επαίνεσε για την εξαιρετική δουλειά τους.

Η λάμψη της Μισέλ Φάιφερ κρύφτηκε κάτω από πολλές στρώσεις μέικ απ και ειδικά υλικά για να φαίνεται πολύ γερασμένη και άσχημη. Στις παρακάτω φωτογραφίες είναι εντελώς αγνώριστη!

Πηγή: bovary.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06