search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:28
MENU CLOSE

TAZ για τουρκικά κοιτάσματα στη Μαύρη Θάλασσα: «Αν επιβεβαιωθεί ύπαρξή τους, ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για τον Ερντογάν»

22.08.2020 13:21
TAZ για τουρκικά κοιτάσματα στη Μαύρη Θάλασσα: «Αν επιβεβαιωθεί ύπαρξή τους, ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για τον Ερντογάν» - Media

 

Στις ανακοινώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που ανακάλυψε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Φατίχ στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρεται η TAZ του Βερολίνου.

Η εφημερίδα σχολιάζει:  «Εάν τα ευρήματα επιβεβαιωθούν πραγματικά σε αυτό το εύρος, τότε ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για τον κλονισμένο Πρόεδρο. Όσον αφορά την εξόρυξη πρώτων υλών στη Μεσόγειο, ο Ερντογάν έχει έναν μεγάλο συνασπισμό άλλων γειτονικών χωρών εναντίον του. Θα περάσει πολύς καιρός προτού επιτευχθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα σε εκείνη την περιοχή.

Ο Ερντογάν χρειάζεται τώρα μια επιτυχία, επειδή η τουρκική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η αξία της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ υποχωρεί απειλητικά. Οι εικασίες και μόνο σχετικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα προκάλεσαν την αύξηση της τιμής της λίρας για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες».

Πηγή: Deutsche Welle

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:27