search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Απανωτά «φάουλ» στην Ιρλανδία – Επίτροπος της ΕΕ συμμετείχε σε δείπνο λέσχης γκολφ εν μέσω πανδημίας

23.08.2020 12:52
Κορωνοϊός: Απανωτά «φάουλ» στην Ιρλανδία – Επίτροπος της ΕΕ συμμετείχε σε δείπνο λέσχης γκολφ εν μέσω πανδημίας - Media

 

Ο Επίτροπος Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φιλ Χόγκαν απολογήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω της συμμετοχής του σε δείπνο της λέσχης γκολφ του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

« Αναγνωρίζω ότι οι πράξεις μου απογοήτευσαν το λαό της Ιρλανδίας, κάτι για το οποίο λυπάμαι βαθιά» ανέφερε ο Φιλ Χόγκαν στο Twitter και προσέθεσε ότι «αναγνωρίζω ότι το ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο από την τήρηση κανόνων και κανονισμών και την τήρηση της νομιμότητας και των διαδικασιών. Όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη καθώς προσπαθούμε να εξαλείψουμε αυτήν την κοινή πληγή».

Ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ έχει επιστρέψει στις Βρυξέλλες. Στο δείπνο συμμετείχαν 80 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Ιρλανδός Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από την Ιρλανδία να παραιτηθεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Golfgate», όπως ονομάστηκε, ο κ. Χόγκαν δεν αναμένεται να παραιτηθεί αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:32