02/03/2021 22:09:15

Κορωνοϊός: Απανωτά «φάουλ» στην Ιρλανδία – Επίτροπος της ΕΕ συμμετείχε σε δείπνο λέσχης γκολφ εν μέσω πανδημίας

Κορωνοϊός: Απανωτά «φάουλ» στην Ιρλανδία – Επίτροπος της ΕΕ συμμετείχε σε δείπνο λέσχης γκολφ εν μέσω πανδημίας - Media

 

Ο Επίτροπος Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φιλ Χόγκαν απολογήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω της συμμετοχής του σε δείπνο της λέσχης γκολφ του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

« Αναγνωρίζω ότι οι πράξεις μου απογοήτευσαν το λαό της Ιρλανδίας, κάτι για το οποίο λυπάμαι βαθιά» ανέφερε ο Φιλ Χόγκαν στο Twitter και προσέθεσε ότι «αναγνωρίζω ότι το ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο από την τήρηση κανόνων και κανονισμών και την τήρηση της νομιμότητας και των διαδικασιών. Όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη καθώς προσπαθούμε να εξαλείψουμε αυτήν την κοινή πληγή».

Ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ έχει επιστρέψει στις Βρυξέλλες. Στο δείπνο συμμετείχαν 80 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Ιρλανδός Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από την Ιρλανδία να παραιτηθεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Golfgate», όπως ονομάστηκε, ο κ. Χόγκαν δεν αναμένεται να παραιτηθεί αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του.

ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.