search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:59
MENU CLOSE

FT: Βιαστική έγκριση εμβολίου για τον κορωνοϊό εξετάζει ο Τραμπ, για να προλάβει τις εκλογές

23.08.2020 18:21
FT: Βιαστική έγκριση εμβολίου για τον κορωνοϊό εξετάζει ο Τραμπ, για να προλάβει τις εκλογές - Media

 

Την επίσπευση της διαδικασίας έγκρισης του πειραματικού εμβολίου για την Covid-19 που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca Plc σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ώστε να χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου εξετάζει η αμερικανική κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times.

Μία επιλογή που εξετάζεται από την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι να χορηγήσει η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) «κατεπείγουσα έγκριση χρήσης» τον Οκτώβριο στο εμβόλιο αυτό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

“Σημαντική ανακοίνωση” για τον κορωνοϊό

Στο μεταξύ, μία «σημαντική ανακάλυψη» όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πρόκειται να ανακοινώσει ο Ντόναλντ Τραμπ στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (ώρα Ουάσινγκτον, 1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας).

Ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος βάλλεται πανταχόθεν για τους χειρισμούς του όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, η «ανακάλυψη» που θα ανακοινωθεί αποκτά μεγάλη σημασία για τον πλανητάρχη.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου στο twitter υιοθετείται εκ νέου ο όρος «κινέζικος ιός» για τον κορωνοϊό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:56