search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:00
MENU CLOSE

Η Ρούλα Κορομηλά στηρίζει Μπαλατσινού: Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν

30.08.2020 09:34
Η Ρούλα Κορομηλά στηρίζει Μπαλατσινού: Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν - Media

 

Με αφορμή τη χαρμόσυνη είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού και κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε τη δική της άποψη για όσους αποφασίζουν να κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. 

Χωρίς να αναφέρει το όνομά της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!».

»Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια”», επισήμανε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατι τοσος θορυβος κ επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Καθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικων(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Ολες τις σέβομαι τις στηρίζω χαιρομαι κ χειροκροτώ. Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδια , θεωρώ, πως σε καμμία περίπτωση δεν πρεπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρισματος κ εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδυκτιακου φίλου, του Skroutzzzz. “ Καλο θα ήταν να πάψει ενα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί οτι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του…Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατι τοςο σκοτάδι πια». #iamwoman#ilovethechildren

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:00