search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Συνελήφθη Γαλλίδα που τράβηξε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα της Ινδίας

31.08.2020 07:59
Συνελήφθη Γαλλίδα που τράβηξε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα της Ινδίας - Media

 

Οι ινδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας Γαλλίδας, η οποία τράβηξε γυμνή ένα βίντεο από την ιερή γέφυρα Lakshman Jhula του Ρίσικες, το οποίο και δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το Ρίσικες που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στη βόρεια Ινδία, είναι τόπος προσκυνήματος και θεωρείται ως μία από τις ιερότερες πόλεις για τους ινδουιστές.

Όπως αναφέρει το BBC,και αναδημοσιεύει το News247, βάσει του ινδικού νόμου περί διαδικτύου, η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση έως και τριών χρόνων εάν κριθεί ένοχη. Κατά τη σύλληψή της, παραδέχτηκε ότι τράβηξε το βίντεο για τις ανάγκες προώθησης μιας επιχείρησης κοσμημάτων.

Η κρεμαστή γέφυρα Lakshman Jhula που στέκεται πάνω από τον ποταμό Γάγγη είναι ένα ιερό μέρος και ένα δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι το βίντεο δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχείρησης κοσμημάτων και ότι δεν γνώριζε ότι η πράξη της ήταν παράνομη.

«Ίσως στη Γαλλία να μην θεωρούνται απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Το Ρίσικες ωστόσο είναι ιερός τόπος και η Lakshman Jhula είναι το μέρος από το οποίο οι (Ινδουιστές θεοί) Ραμ, αδελφός του Λάκχμαν, και η σύζυγός του Σίτα διέσχισαν τον Γάγγη» δήλωσε ο RK Saklani, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα.

Η Γαλλίδα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα, συνελήφθη την Πέμπτη 27/8 και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να διαρκέσει μήνες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:58