24/01/2021 01:35:02
31.8.2020

Η κρουαζιέρα του σαδομαζοχισμού την εποχή του κορωνοϊού (Video)

Η κρουαζιέρα του σαδομαζοχισμού την εποχή του κορωνοϊού (Video) - Media

 

Κάθε χρόνο στη Γερμανία συγκεντρώνονται 600 λάτρεις των «σκληρών παιχνιδιών» στο κρεβάτι και πραγματοποιούν μια κρουαζιέρα. Φοράνε τα δερμάτινα τους, τις μάσκες τους, παίρνουν όποιο αξεσουάρ θέλουν και περνάνε κάποιες μέρες επάνω στο πλοίο ακολουθώντας τα σεξουαλικά φετίχ τους.


  Φέτος όμως τα πράγματα λόγω κορωνοϊού, είναι διαφορετικά. Εκεί που τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώνονταν 600 σαδομαζοχιστές στην κρουαζιέρα, τώρα μόλις 200 θα επιβιβαστούν στο «πλοίο των βασανιστηρίων» (όνομα και πράμα, αλλά έτσι λέγεται το καράβι της κρουαζιέρας) για να κάνουν τη διαδρομή  Κόνσταντς – Φρίντρικσχαφεν.


Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι τα 67 ευρώ και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μόο η διαμονή στο πλοίο και όχι το φαγητό. Οι διοργανωτές της κρουαζιέρας, από την πλευρά τους λένε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, και η χρήση μάσκας αλλά και η τήρηση των αποστάσεων είναι απαραίτητες. «Είχαν καλή διάθεση όσοι συμμετείχαν φέτος. Ούτως ή άλλως δεν είχαμε διοργανώσει και κάποιο ξέφρενο πάρτι» τόνισε ένας από τους διοργανωτές. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.