search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Απίστευτες δηλώσεις του 26χρονου που το έσκασε από τον «Ευαγγελισμό»: «Θα μας βάλουν όλους σε καραντίνα» (Video)

01.09.2020 15:36
Κατέληξε 48χρονος με υποκείμενα νοσήματα - Στους 394 οι νεκροί - Media
 
Βέβαιος ότι ο κορωνοϊός είναι θεωρία συνομωσίας εμφανίστηκε ο  ο 26χρονος, ο οποίος ενώ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό το βράδυ του Σαββάτου στον Ευαγγελισμό, και εν συνεχεία το έσκασε με ταξί, αμφισβητώντας τους πάντες και τα πάντα.
 
«Μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς ”αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις ”αυτός τώρα έχει ίωση;”», αναφέρει ο 26χρονος.
 
Ο νεαρός άνδρας, δίνει την δική του εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι «κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου κάναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει ”είσαι καλά”, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα. Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο για να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορωνοϊό και έχω 3 παιδιά στο σπίτι και κάθομαι».
 
Ο 26χρονος έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Έμεινε, σχεδόν, ως τα μεσάνυχτα κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις. Η αναμονή φαίνεται ότι τον κούρασε και παρ’ ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν για το θετικό αποτέλεσμα και ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία, εκείνος, αποφάσισε να φύγει, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο στον οποίο θέτει δεκάδες ανθρώπους στο δρόμο, αλλά και την οικογένειά του στο σπίτι.
 
«Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορωνοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;», αναφέρει.
 
Σε βάρος του 26χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.
 

Πηγή: Mega Channel
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01