search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Της αγίας… μεταγραφής στα κανάλια

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2140
28-8-2020
01.09.2020 15:59
324123.jpg

 

Όλα τα κανάλια, όπως κάθε χρόνο, επιχειρούν να ανανεώσουν το δυναμικό τους προκειμένου να δείξουν φρέσκα πρόσωπα και μια νέα εικόνα στους τηλεθεατές, η οποία θα είναι πιο ελκυστική.

Πολλές φορές αυτή η ανανέωση σε κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν γίνεται μέσα από… ανακύκλωση προσώπων και μεταγραφών. Δηλαδή πρόσωπα που δούλευαν σε ένα κανάλι μεταφέρονται σε άλλο κανάλι, κλείνουν συμφωνίες κτλ.

Σπάνια θα δει κάποιος νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους στα κανάλια.

Τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου από την 1η Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε το Star. Ο Σπύρος Λάμπρου θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ο Σπύρος Λάμπρου από το 1998 στο Mega και στη συνέχεια 2003 στον Alpha, έχει καλύψει σημαντικά γεγονότα, όπως τον πόλεμο στο Ιράκ, τις φωτιές στην Ηλεία και το Μάτι ενώ έχει παρουσιάσει πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, το κανάλι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία εντάχθηκε στο δυναμικό του  Mega. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του καναλιού, «τo MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου , η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού».

Έτσι, από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, αναλαμβάνει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00). Η Κάτια Μακρή θα παραμείνει αρχισυντάκτρια του πολιτικού και οικονομικού τμήματος και πολιτική αναλύτρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Μετά από 11 χρόνια, ο Γιάννης Πουλόπουλος εγκαταλείπει το Star για να μετακομίσει στο Open TV. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέβασε μερικές φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα, στο οποίο ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο Star. Ο δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ότι ευχαριστεί τον Νίκο Κοκλώνη που τον εμπιστεύτηκε και του άνοιξε διάπλατα την πόρτα της Barkingwell media και του Open.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποχώρησε από το Open TV έπειτα από δυο χρόνια και εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του Mega, ενισχύοντας τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

«Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους δημοσιογράφους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, οι οποίοι με την παρουσία τους θα ενισχύσουν τον ενημερωτικό του τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι.

Από την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, η οποία ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τηλεόραση. μετακομίζει στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο Open TV. Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της αρχισυντάκτριας της εκπομπής «Ελένη» Ελένης Γελαλή. Η Μαρία Κεφαλλωνίτη θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανανεωμένου «Έλα Χαμογέλα» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:46