search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί – Θα την αγαπώ για πάντα» (Video)

02.09.2020 10:37
Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί – Θα την αγαπώ για πάντα» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Love It” μίλησε ο Μπουράκ Χακί, αναφερόμενος πρώτη φορά στον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά. Ο Τούρκος ηθοποιός εκτιμά ότι η απόσταση έφθειρε τη σχέση τους, ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί ότι θα ήθελε να είχαν παντρευτεί.

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό.

Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…», είπε, μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03