08/03/2021 12:22:02

Αηδία: πελάτες σε ινδικό εστιατόριο για να μην πληρώσουν το λογαριασμό, έβγαλαν τρίχες από το εφηβαίο τους και τις έριξαν στα πιάτα (Video)

Αηδία: πελάτες σε ινδικό εστιατόριο για να μην πληρώσουν το λογαριασμό, έβγαλαν τρίχες από το εφηβαίο τους και τις έριξαν στα πιάτα (Video) - Media

 

Οι δυο νεαροί κουτοπόνηροι πελάτες παρήγγειλαν πιάτα αξίας 80 ευρώ. Και αφού έφαγαν ότι ήθελαν σκέφτηκαν έναν τρόπο για να μην πληρώσουν. Να δημιουργήσουν ψεύτικη ένταση και να πουν ότι βρήκαν μέσα στα πιάτα τους τρίχες. Τότε το πιθανότερο θα ήταν ο ιδιοκτήτης για να μη γίνει ντόρος να τους κερνούσε το φαγητό. 
Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος στην προκειμένη περίπτωση είναι η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που κατέγραψε κάθε τους κίνηση. Αρχικά οι δυο νεαροί προσπαθούν να ρίξουν τρίχες από το κεφάλι τους και αδειάζουν το καπέλο επάνω από τα πιάτα. 
Προφανώς δεν υπήρχαν πολλές τρίχες και τότε έβαλαν το χέρι τους μέσα από το παντελόνι τους και άρχισαν να ξεριζώνουν τις τρίχες από το εφηβαίο τους τις οποίες στη συνέχεια έριξαν επάνω στα πιάτα. 
Το περιστατικό συνέβη στο Μπλάκμπερν. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όταν τον φώναξαν στο τραπέζι για να του κάνουν φασαρία για τις τρίχες εκείνος μπήκε αμέσως στην κουζίνα και έβαλε όλο το προσωπικό να ελέγξει ότι πουθενά δεν υπήρχαν τρίχες. 
Ο ιδιοκτήτης κάτι υποπτεύθηκε και έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας όπου και είδε τι ακριβώς είχε συμβεί. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.