search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Απίστευτο: Άνθρωπος έφτασε στα 24.000 πόδια κρατώντας 52 μπαλόνια γεμάτα ήλιον (Video)

02.09.2020 16:25
Απίστευτο: Άνθρωπος έφτασε στα 24.000 πόδια κρατώντας 52 μπαλόνια γεμάτα ήλιον  (Video) - Media

 

Το εγχείρημα του Ντέιβιντ Μπλέιν θυμίζει απίστευτα τους ήρωες της βραβευμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «ψηλά στον ουρανό». Ο Μπλέιν έδεσε πολλά μπαλόνια με ήλιον, μεταξύ τους, και στη συνέχεια άφησε τη φυσική και τους νόμους της να αναλάβουν δράση. 
Ο 47χρονος έφτασε στο ιλιγγιώδες ύψος των 24.000 ποδιών. Επάνω από την έρημο της Αριζόνα. Εκτός από τα μπαλόνια που κρατούσε για να ανέβει ψηλά, φορούσε και ένα αλεξίπτωτο το οποίο άνοιξε σε εκείνο το ύψος. Τα μπαλόνια απελευθερώθηκαν και πήγαν ακόμη ψηλότερα και εκείνος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο έδαφος. 
Σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος (η οποία ήταν περίπου μια ώρα) ο ριψοκίνδυνος Μπλέιν μιλούσε από τον ασύρματο με την 9χρονη κόρη του η οποία τον έβλεπε από το έδαφος. Τα μπαλόνια που βαστούσε για να τον ανεβάσουν στο ύψος αυτό ήταν 52. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40