search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:39
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Κοτταρίδης – Πιτταράς επιστρέφουν «…από τις έξι»

04.09.2020 06:07
ΕΡΤ: Κοτταρίδης - Πιτταράς επιστρέφουν «…από τις έξι» - Media

 

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 οι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς ξανά μαζί, στην ανανεωμένη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «…από τις έξι».

Μην σας ξεγελά ο τίτλος. Η εκπομπή θα ξεκινά κάθε πρωί από τις 05:30. Με όλες τις ειδήσεις, με αξιοποίηση του δικτύου ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Ελλάδα και στον κόσμο και καλεσμένους.. που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, πάντα με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ΕΡΤ.

Με θέματα από την πολιτική, την οικονομία, τις διεθνείς εξελίξεις, τον αθλητισμό, για κάθε τι που συμβαίνει εντός και εκτός συνόρων έγκυρα και έγκαιρα με την σφραγίδα της ΕΡΤ.

«…από τις έξι» λοιπόν, για την ακρίβεια από τις 05:30, κάθε πρωί, από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά.

Παρουσίαση: Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς
Αρχισυνταξία: Μαρία Παύλου, Κώστας Παναγιωτόπουλος
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Γκλεζάκος
Δ/νση παραγωγής: Ξένια Ατματζίδου, Νάντια Κούσουλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:38