search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:54
MENU CLOSE

Big Brother: Αμετανόητος ο Αντώνης – Τι του φταίνε οι στάβλοι και τα βουνά; (Videos)

07.09.2020 09:42
Big Brother: Αμετανόητος ο Αντώνης - Τι του φταίνε οι στάβλοι και τα βουνά; (Videos) - Media

 

H άθλια ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη σε ζωντανή σύνδεση, πλέον πρώην παίκτη του Big Brother, ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» ήταν μια πρώτη κορύφωση της χυδαιότητας, του άθλιου σεξισμού και του ανελέητου «ανταγωνισμού» διαλεγμένων μέσω από σκληρό κάστινγκ ατόμων –αντρών και γυναικών- του περιβόητου reality που φιλοξενεί ο ΣΚΑΪ.

Οι τεράστιας έκτασης αντιδράσεις του κοινού αλλά και πολλών πολιτικών κομμάτων , βουλευτών κ.α. επέβαλαν στο κανάλι του Φαλήρου την αποπομπή του παίκτη. Προηγήθηκαν όπως μάθαμε από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, πολύωρες συσκέψεις, εισηγήσεις και συζητήσεις στελεχών της παραγωγής, και τελικά αργά το βράδυ, ο «Μεγάλος Αδελφός» του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι της παραγωγής λέγοντάς του τα εξής: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ωστόσο εάν κάποιοι περίμεναν ότι ο ίδιος ο παίκτης θα έδειχνε ότι κατάλαβε το μέγεθος της αθλιότητας που ξεστόμισε, μάλλον διαψεύστηκαν από τα λεγόμενά του και την προσπάθεια που κατέβαλε για να δικαιολογηθεί.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία». Τι είδους βέβαια παιδεία έχει ο εν λόγω κύριος δύσκολο να κατανοήσουμε. Και συνέχισε απαξιωτικά: «Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο… το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει…. δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό..»!

Τι του φταίνε οι στάβλοι και τα βουνά. Τι του φταίνε οι κτηνοτρόφοι, τι του φταίνε οι κάτοικοι τόσων και τόσων ορεινών χωριών και περιοχών της χώρας. Κι από πού κι ως πού έχουν σχέση με τις αξίες και τα οράματα για τη ζωή και τους ανθρώπους τα… βουνά ή ο τόπος καταγωγής του καθενός μας;

Ωστόσο ο Αντώνης είναι το δέντρο στην όλη υπόθεση. Το δάσος είναι η ίδια η εκπομπή, αλλά και όλα τα κανάλια που ανά τον κόσμο φιλοξενούν όμοιές τους. Εκεί είναι που πρέπει να υπάρξει πραγματική συζήτηση.

Διαβάστε σχετικά

Big Brother: Τρεις μεγάλοι χορηγοί αποσύρονται από το ριάλιτι μετά τις άθλιες δηλώσεις περί βιασμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15