search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Λίαμ Χέμσγουορθ: Τρελά ερωτευμένος μετά την Μάιλι Σάιρους (Photos)

08.09.2020 07:11
Λίαμ Χέμσγουορθ: Τρελά ερωτευμένος μετά την Μάιλι Σάιρους (Photos) - Media

 

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και περνάει στιγμές ευτυχίας με τη νέα του σχέση, την Γκαμπριέλα Μπρουκς (Gabriella Brooks), μοντέλο από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι περνάει μαζί την περίοδο της καραντίνας που είναι σε ισχύ στην Αυστραλία, στο Byron Bay.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι, η Γκαπριέλα δεν νιώθει καμία ανησυχία για τα συναισθήματα του Λίαμ και για το τι μπορεί να νιώθει για την πρώην σύζυγό του. «Ο Λίαμ και η Γκαμπριέλα είναι πολύ κοντά και αισθάνονται άνετα μαζί. Τους συνδέουν σημαντικά γεγονότα και μοιράζονται τις ίδιες αξίες για την οικογένεια και τη ζωή».

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ η διάλυση του γάμου του Λίαμ και της Μάιλι είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Τον Απρίλιο το Entertainment Tonight, επικαλούμενο πηγή κοντά στον ηθοποιό, είχε γράψει ότι «η οικογένεια του Λίαμ του προσέφερε τεράστια υποστήριξη κατά τη διάλυση του γάμου με την Μάιλι, ήταν όμως η γνωριμία του με την Γκαμπριέλα που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ζωή και μετά τη Μάιλι. Η Γκαμπιέλα είναι ήσυχη, χαμηλών τόνων. Λατρεύει να περνάει το χρόνο της με τον Λίαμ και δεν ζητάει την προσοχή των υπολοίπων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:14