search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:12
MENU CLOSE

Πώς θα καταφέρεις να παρατείνεις το μαύρισμα σου (Photos)

08.09.2020 10:02
Πώς θα καταφέρεις να παρατείνεις το μαύρισμα σου (Photos) - Media

 

Το καλοκαίρι τελείωσε και ήρθε η ώρα για την επιστροφή, με εσένα να αναπολείς τις διακοπές και τις ώρες της ηλιοθεραπείας.

Τώρα που επέστρεψες στην πόλη και την σκληρή καθημερινότητα, στην παραλία πας μόνο τα Σαββατοκύριακα- καιρού επιτρέποντος- και θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμα που έχτιζες με κόπο τόσο καιρό.

Σε καταλαβαίνουμε γι’ αυτό σου δίνουμε μερικές ιδέες για να σε βοηθήσουν να το παρατείνεις περισσότερο

Ενυδάτωση

είναι το Α και το Ω για την ομορφιά μας! Μην ξεχνάς, λοιπόν, να εφαρμόζεις την αγαπημένη σου body lotion τουλάχιστον μία φορά την ημέρα (δύο φορές θα ήταν ακόμη καλύτερα) κυρίως μετά το ντους για να διατηρείς σε πρώτη φάση την επιδερμίδα σου υγιή και ενυδατωμένη και σε δεύτερη φάση μαυρισμένη (άρα προλαμβάνεις το ξεφλούδισμα).

Διατροφή

παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στο να διατηρήσεις το μαύρισμά σου περισσότερο. Φρόντισε να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε βήτα-καροτίνη, όπως για παράδειγμα, καρότα, σπανάκι, γλυκοπατάτες και μαύρο λάχανο!

Απολέπιση

Ήπια όμως! Στην πραγματικότητα όταν κάνεις ήπια απολέπιση στο σώμα σου διώχνεις την νεκρή στοιβάδα. Η επιδερμίδα σου δεν είναι πλέον θαμπή και το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο.

Κρύα ντους

Κάνε κρύα ντους. Η επιδερμίδα περιβάλλεται από υδρολιπιδικό φιλμ, ένα φιλμ ηγρασίας που προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Κάνοντας ζεστά ντους αυτό που κάνουμε είναι να απομακρύνουμε τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01