search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Τζέιν Φόντα: Ο Μάρλον Μπράντο ήταν απογοητευτικός ως εραστής (Photos)

08.09.2020 13:14
Τζέιν Φόντα: Ο Μάρλον Μπράντο ήταν απογοητευτικός ως εραστής (Photos) - Media

 

Η Τζέιν Φόντα, κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ κατάφερε να κερδίσει δύο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου (για τις ερμηνείες της στην «Εξαφάνιση» του Άλαν Πάκουλα και στον «Γυρισμό» του Χαλ Άσμπι), έξι Χρυσές Σφαίρες και δεκάδες άλλα βραβεία. Ως μια από τις πιο ένθερμες ακτιβίστριες όσον αφορά την κλιματική αλλαγή, η Τζέιν Φόντα έχει κι άλλα πρόσωπα ως παραγωγός, συγγραφέας αλλά και τηλεοπτική «γκουρού» της αεροβικής.

Μιλώντας στους New York Times, η Τζέιν Φόντα σημείωσε ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Netflix «Γκρέις και Φράνκι» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Λίλι Τόμλιν και ολοκληρώνεται φέτος στις επτά σεζόν. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσέχει την διατροφή της καθώς θέλει να χάσει 4 κιλά για να είναι σε καλύτερη φόρμα.

«Εχει υπάρξει περίοδος στη ζωή μου που ήμουν ανορεξική, αλλά ποτέ δεν έπεσα κάτω από 50 κιλά. Δεν άφησα ποτέ την κατάσταση να ξεφύγει από τα χέρια μου. Αυτό το διάστημα είμαι 57.5 κιλά και στόχος μου είναι να φτάσω 54» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι πήρε κάποια κιλά όσο βρισκόταν σε καραντίνα σπίτι της λόγω του κορωνοϊού, αλλά πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στα πλατό και να είναι και πάλι σε καλή φόρμα. Γυμνάζεται καθημερινά με την βοήθεια ενός personal trainer και ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

Η Τζέιν Φόντα μίλησε επίσης και για το χρώμα των μαλλιών της και σημείωσε ότι τα άφησε γκρίζα την σωστή στιγμή. «Ενημέρωσα τους παραγωγούς της σειράς ότι θα αφήσω τα μαλλιά μου να είναι γκρι και δεν είχαν κανένα θέμα. Και το timing ήταν ιδανικό γιατί έγινε λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία του κορωνοϊού».

Οι αποκαλύψεις της για τα ερωτικά της

Η Τζέιν Φόντα έκανε επίσης μία αναδρομή στην ερωτική της ζωή και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η 82χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παντρευτεί τρεις φορές, αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει που δεν έκανε σχέση με τον Μάρβιν Γκέι, ότι δεν «σκέφτεται» την ευκαιρία που έχασε να συνευρεθεί ερωτικά με τον Τσε Γκεβάρα και πως ο Μάρλον Μπράντο ήταν απογοητευτικός ως εραστής.

«Ποιον σκέφτομαι, κι αυτό με μεγάλη λύπη, είναι ο Μάρβιν Γκέι. Αυτός με ήθελε αλλά δεν το έκανα. Ήμουν παντρεμένη με τον Τομ Χέιντεν. Συναντούσα πολλούς καλλιτέχνες για να προετοιμάσω μία συναυλία για τον Τομ και ήρθα σε επαφή και με τον Μάρβιν Γκέι… προφανώς είχε τη φωτογραφία μου στο ψυγείο του. Στη συνέχεια δεν συναντηθήκαμε, γιατί πέθανε».

Όσο για τη σχέση της με τον Μάρλον Μπράντο η Φόντα είπε ότι ήταν «απογοητευτικός», αν και τον θεωρεί «σπουδαίο ηθοποιό».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40