search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:55
MENU CLOSE

«Μπορώ να έχω μια άλλη γυναίκα όποτε το θελήσω»: Προσβλητικός ο Τραμπ για τη Μελάνια

09.09.2020 12:02
«Μπορώ να έχω μια άλλη γυναίκα όποτε το θελήσω»: Προσβλητικός ο Τραμπ για τη Μελάνια - Media

Αδιάφορος απέναντι στο ενδεχόμενο να τον αφήσει η Μελάνια φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, λόγω της φερόμενης απιστίας του, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο του Μάικλ Κοέν.

Στο βιβλίο του πρώην προσωπικού του δικηγόρου, με τίτλο «Disloyal», περιέχονται, σύμφωνα με το iefimerida.gr λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο του στη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ και το γεγονός ότι ήταν αυτός που προσπαθούσε να διορθώσει τα πράγματα, ενώ ερχόταν αντιμέτωπος και με διάφορες γυναίκες που κατηγορούσαν τον Αμερικανό πρόεδρο για κακοποίηση.
Ωστόσο, συνελήφθη από το FBI με την κατηγορία πως πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2016, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους. Ο Κοέν καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση τριών ετών για παραβιάσεις χρηματοδότησης εκστρατειών και άλλα εγκλήματα, αλλά βγήκε από τη φυλακή έναν χρόνο αργότερα -φέτος το καλοκαίρι- και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω του κορωνοϊού.
Στο βιβλίο του, ο Μάικλ Κοέν γράφει πως το 2007 ο πρώην σύζυγος της μακιγιέρ Τζιλ Χαρθ πλησίασε το National Enquirer ισχυριζόμενος πως η σύζυγός του παρενοχλήθηκε και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Τραμπ το 1993. Ο Κοέν έκανε την Τζιλ να υπογράψει μια δήλωση που έλεγε πως οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς, με την ιστορία να θάβεται τότε, ωστόσο επανεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ γνώριζε για τις απιστίες του συζύγου της

Η Μελάνια Τραμπ με λευκό φόρεμα
Ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου ανέλαβε τότε να πάει στη Μελάνια και να της εξηγήσει πως η Χαρτ και ο Τραμπ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς αυτούς, ωστόσο ήξερε πως ήταν ζόρικα τα πράγματα. Οπως γράφει στο βιβλίο του: «Ο καθένας μας γνώριζε την απιστία, αλλά ακολουθήσαμε έναν άγραφο κανόνα που λέει ότι δεν θα αναγνωρίζαμε πως ήταν αλήθεια. Είμαι σίγουρος πως ήξερε ότι της έλεγα ψέματα. Αλλά ήξερε. Ηξερε τα πάντα, αλλά δεν έκανε τίποτα από όσα θα έκαναν οι περισσότερες γυναίκες».

Ο γάμος-συμφωνία με τη Μελάνια Τραμπ
Το 2011 ήρθαν στην επιφάνεια οι ισχυρισμοί της Στόρμι Ντάνιελς, και η δουλειά του Μάικλ Κοέν ήταν να «εξαφανίσει» πάλι την ιστορία. Στο βιβλίο του αφηγείται μια συνομιλία με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος του λέει: «Είμαι σίγουρος ότι η Μελάνια δεν θα το πάρει καλά αυτό. Μην ξεχνάς ότι είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα από την Ανατολική Ευρώπη. Δεν αστειεύονται όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα».

Οπως γράφει στο βιβλίο του: «Εάν ποτέ τον έπιανε να την απατά και η Μελάνια απειλούσε να τον αφήσει, δεν θα ενοχλούνταν ούτε θα στενοχωριόταν που θα την έχανε. Κι αυτό είναι κάτι που υποψιάζομαι ότι το ήξερε η Μελάνια. Η σχέση τους ήταν απλώς μια ακόμη συμφωνία, απλή και λιτή». «Μπορώ πάντα να έχω μια άλλη γυναίκα. Δεν με πειράζει. Αν θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει», του είχε πει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το ξέσπασμα στον γιο του -«Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»
Σε ένα άλλο απόσπασμα του βιβλίου του γίνεται αναφορά στο πόσο εξοργίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος από τη συμπεριφορά του γιου του, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ. Ο γιος του λάτρευε το κυνήγι και του άρεσε να πηγαίνει στη Μοντάνα, όπου θα μπορούσε να είναι μακριά από τον πατέρα του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ
Ομως, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε έξαλλος όταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο γιος του ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες εικονιζόταν με έναν νεκρό ελέφαντα και καυχιόταν ότι απολάμβανε το κυνήγι. Οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν πολύ σκληροί και ο Τραμπ ήταν εξοργισμένος.

Εβαλε τις φωνές στον γιο του: «Τι στο καλό συμβαίνει με σένα; Νομίζεις ότι είσαι κάποιος σπουδαίος όταν κρατάς ένα όπλο αξίας 10.000 δολαρίων και ποζάρεις πάνω στα βράχια με ένα νεκρό ζώο; Σκότωσες κάποιο ζώο; Γιατί να ανεβάσεις τέτοιες φωτογραφίες; Νομίζεις ότι είσαι κάποιος σπουδαίος; Βγες αμέσως έξω από το γραφείο μου!».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/ntonalnt-tramp-endehomeno-na-ton-afisei-i-melania

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54