search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13
MENU CLOSE

«Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα νερά» – Η Άντζελα Γκερέκου φωτογραφίζεται με μπικίνι στην Αιδηψό (Photos)

09.09.2020 13:18
«Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα νερά» - Η Άντζελα Γκερέκου φωτογραφίζεται με μπικίνι στην Αιδηψό (Photos) - Media

 

Μια βουτιά σε καθαρά νερά έχει πάντα ιαματική δράση για την ψυχή.

Σε κάνει να ξεχνάς για λίγο τον χρόνο της καθημερινότητας που τρέχει ιλιγγιωδώς όταν πια ο Αύγουστος έχει αποχωρήσει. Το καλοκαίρι, όμως, για πολλούς από εμάς, είναι ακόμα εδώ.

Η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία από την Αιδηψό. Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΕΟΤ ταξίδεψε στην Εύβοια για να κηρύξει την έναρξη του 1ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης 2020 στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού μαζί με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά.

«Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα γαλαζοπράσινα νερά» έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη φωτογραφία που δημοσίευσε. Φορώντας το μαύρο μπικίνι της απόλαυσε μια δροσερή βουτιά στα καθαρά νερά και ο λογαριασμός της κατακλύστηκε με σχόλια ιδιαιτέρως κολακευτικά για την ίδια. Αυτό που σημείωσαν οι περισσότεροι followers ήταν ότι έχει κάνει τον χρόνο σύμμαχό της.

«Πάμε Αιδηψό για το νέο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Τhe Authentic Marathon Swim. Στηρίζουμε τον αθλητικό πολιτιστικό τουρισμό στο μαγικό Πευκί Ευβοίας» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13