search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Δήμος Αθηναίων: Απολυμάνσεις, αντισηπτικά και υλικά καθαριότητας σε όλα τα σχολεία

10.09.2020 12:37
Δήμος Αθηναίων: Απολυμάνσεις, αντισηπτικά και υλικά καθαριότητας σε όλα τα σχολεία - Media

 

Την προμήθεια όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν τα Δημοτικά, Γυμνάσια και  Λύκεια του Δήμου Αθηναίων, με αντισηπτικά διαλύματα, απολυμαντικά, σαπούνι χειρός και χλωρίνη, σε απολύτως επαρκείς ποσότητες, ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων  

Παράλληλα όλοι οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές θα έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί, ώστε να πληρούν τους αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου, σε όλες τις σχολικές μονάδες θα  υπάρχει επαρκής αριθμός προσωπικού καθαριότητας προκειμένου να εξασφαλίζεται ο  καθημερινός σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών και συνολικά των σχολικών χώρων (τουαλέτες, θρανία, πόμολα, κιγκλιδώματα, πόρτες και άλλες επιφάνειες). 

Σε ό,τι αφορά τις μάσκες  για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Δήμος Αθηναίων βρίσκεται σε αναμονή της ειδοποίησης από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) προκειμένου να τις παραλάβει και να τις διανείμει σε όλα τα σχολεία. 

 «Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου μας, έχει ρίξει το επιχειρησιακό του βάρος στους χώρους οι οποίοι,  την Δευτέρα, θα υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι μία δύσκολη σχολική χρονιά αλλά είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις υγειονομικές ανάγκες που έχουν προκύψει. Γιατί δεν σταματάμε ούτε λεπτό να δουλεύουμε, για να παραμείνει η Αθήνα, μία ασφαλής πόλη»  τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:06