search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:31
MENU CLOSE

 Παντρεύτηκε η Λίλι Αλεν (Photos)

10.09.2020 14:04
 Παντρεύτηκε η Λίλι Αλεν (Photos) - Media

 

Η Λίλι Άλεν, η 35χρονη τραγουδίστρια που έγινε διάσημη από την επιτυχία της «Smile», και ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ, ο 35χρονος πρωταγωνιστής του Stranger Things παντρεύτηκαν!

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν σύμφωνα με το People, στο Λας Βέγκας, στις 7 Σεπτεμβρίου, με την Λίλι Αλεν να φορά ό,τι πιο μίνιμαλ, ένα μίνι νυφικό με την υπογραφή Dior. Και οι δύο αστέρες δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα φωτογραφίες από την απλή τελετή την οποία πραγματοποίησε ένας σωσίας του Έλβις Πρίσλεϊ. Όπως προκύπτει επίσης από τις φωτογραφίες τους, στη συνέχεια δεν ακολούθησε καμία λαμπρή δεξίωση, αλλά ένα απλό γεύμα με burgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) στις

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σύμφωνα με το People μία μέρα αφότου έλαβε την άδεια γάμου. Αν και η Άλεν και ο Χάρμπουρ δεν επιβεβαίωσαν ποτέ δημόσια τον αρραβώνα τους, η τραγουδίστρια δημοσίευσε τον περασμένο Μάιο μια φωτογραφία με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με το οποίο την είχαν φωτογραφίσει και τον Νοέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) στις

Τελικά, επισημοποίησαν τη σχέση του τον Οκτώβριο όταν ο Χάρμπουρ δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από το Disney Magic Kingdom στη Φλόριντα.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Λίλι Άλεν. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε το 2011 και από τον πρώτο της γάμο, που έληξε το 2016, έχει δύο παιδιά, την Έθελ Μέρι, 8 ετών και την Μάρνι Ρόουζ, 7 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) στις

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:31