search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον για το τέλος του «Keeping Up With The Kardashians»: Πιστεύω ότι είναι έτοιμες να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς κάμερες

11.09.2020 13:36
Πάρις Χίλτον για το τέλος του «Keeping Up With The Kardashians»: Πιστεύω ότι είναι έτοιμες να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς κάμερες - Media

 

Η οικογένεια Kardashian-Jenner ανακοίνωσε το τέλος της μακροχρόνιου ριάλιτι, Keeping Up With The Kardashians, την Τρίτη.

Παρ’ όλο που είναι ευγενικοί όταν ρίχνουν τη βόμβα σε αφοσιωμένους θαυμαστές, η Kιμ Καρντάσιαν και η παρέα της δεν ανακοίνωσαν συγκεκριμένο λόγο για την αποχώρησή τους από το σόου το 2021.

Αλλά τώρα η παλιά φίλη και πρώην αφεντικό της Κιμ μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με την απόφαση της οικογένειας.

«Έχουν τεράστιες επιχειρηματικές αυτοκρατορίες. Είμαι βέβαιη ότι θέλουν να περάσουν το χρόνο τους κάνοντας αυτό και να είναι με τις οικογένειές τους» είπε.

Η κληρονόμος των ξενοδοχείων αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με την οικογένεια σχετικά με την απόφασή τους, αλλά υπέθεσε ότι πιθανότατα «έχουν κάνει πολλά πράγματα».

«Και μετά από 20 σεζόν, νομίζω ότι είναι έτοιμοι να ζήσουν τη ζωή τους και να μην είναι στην κάμερα κάθε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52