search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14
MENU CLOSE

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η ατάκα για όσους έχουν ακίνητα γύρω από την Έκθεση

12.09.2020 13:03
Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η ατάκα για όσους έχουν ακίνητα γύρω από την Έκθεση - Media

 

Στους χώρους της ΔΕΘ περιηγήθηκε αμέσως μετά τις δηλώσεις του ενώπιον της διοίκησης του εκθεσιακού φορέα, υπουργών και αυτοδιοικητικών της πόλης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ενημερώθηκε για τα σχέδια ανάπλασης. Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ στη μίνι-βόλτα τον συνόδευαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, ο υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου, η διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, καθώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στον χώρο της ΔΕΘ, από το Διοικητήριο μέχρι το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου τα μέλη του ΔΣ της Έκθεσης του παρουσίασαν επί τόπου το σχέδιο ανάπλασης.

Μάλιστα, κατά την επεξήγηση του σχεδίου ανάπλασης στον πρωθυπουργό, ο κ. Ποζρικίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη δρομολογούμενη μεταμόρφωση της οδού Αγγελάκη μέσω της παρέμβασης, χαρακτηρίζοντάς τη “boulevard” (λεωφόρο)», με την ενσωμάτωση ενός μεγάλου αριθμού καταστημάτων στην αγκαλιά της νέας ΔΕΘ, ενώ ο κ. Τζήκας έσπευσε να προσθέσει χαρακτηριστικά ότι από τις γενικές παρουσιάσεις προκύπτει ότι «θα είναι σαν τη Champs-Élysées» (σ.σ. τη διάσημη Λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων στο Παρίσι). «Εδώ είναι η αξία της γης!», είπε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής, προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκόμενων. 

Πηγή: Voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10