search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα στις Γούρνες Ηρακλείου: Στον αγιασμό πήγαν… μόνο οι γονείς (Photo)

14.09.2020 13:23
gournes-dimotiko-sxoleio-maskes-diamartiria2
 
Τραγελαφικές εικόνες καταγράφηκαν σε πολλά σχολεία της χώρας, με «αρνητές τις μάσκας» να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από σχολικά κτίρια απαγορεύοντας τα παιδιά τους να εισέλθουν φορώντας μάσκες.
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σύμφωνα με το σάιτ inotos.gr, το δημοτικό σχολείο στις Γούρνες Πεδιάδος όπου ομάδα γονέων δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε στον αγιασμός του δημοτικού σχολείου, επειδή είναι αντίθετοι με τη χρήση μάσκας μέσα στις σχολικές αίθουσες.
Νωρίς το πρωί και πριν από την έναρξη του αγιασμού, μια ομάδα γονέων εμφανίστηκαν στην είσοδο του σχολείου κρατώντας μάσκες στις οποίες είχαν γράψει συνθήματα όπως «Φίμωτρο Ελεύθερου Λόγου», «Παιδομάζωμα» και άλλα παρόμοια.
Έκπληκτοι οι εκπαιδευτικοί άκουσαν τους συγκεντρωμένους γονείς να ζητούν τα βιβλία των παιδιών τους. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα φορώντας μάσκες. Μάλιστα ορισμένοι δήλωσαν αποφασισμένοι να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι όλο το χρόνο εάν χρειαστεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:44