search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:28
MENU CLOSE

Επιμένει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: Δεν οδηγούσε εκείνος

14.09.2020 16:52
Υπόθεση Παντελίδη: Υπομνήματα κατέθεσαν Κυριάκου και Αρναούτη - Ο νέος μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα - Media

 

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη και τις συνεπιβάτιδές του. Στις 7 Σεπτεμβρίου η οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή κοινοποίησε νέα αγωγή στον συνήγορο της Φρόσως Κυριάκου, καθώς και στο νομικό τμήμα της εταιρείας στην οποία ήταν ασφαλισμένο το μαύρο τζιπ μάρκας SUV με την οποία διεκδικεί το ποσό των 600.000 ευρώ.

Η αγωγή πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν οι αγωγές αποζημίωσης της 25χρονης σήμερα Φρόσως και της έτερης συνεπιβάτιδας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Μίνας Αρναούτη.

Η τελευταία, μάλιστα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ζητεί περίπου 1.100.000 ευρώ από την εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Στην αγωγή των περίπου 100 σελίδων που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη μέσω των συνηγόρων της περιλαμβάνονται φωτογραφίες του οχήματος και του σημείου του δυστυχήματος, καθώς επίσης και οι πραγματογνωμοσύνες, η ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που η ίδια όρισε..Να σημειωθεί ότι η έκθεση των πραγματογνωμόνων της οικογένειας κατέληγε στο “ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού” αν και από το DNA που βρέθηκε στο κάθισμα, τη θέση, τη στάση του θανόντος αλλά και από μαρτυρίες προέκυψε ότι ο 33χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την Espresso, εντύπωση προκαλεί ότι όλα αυτά τα στοιχεία που επικαλούνται οι συγγενείς στην αγωγή τους είχαν κατατεθεί και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος αρχειοθέτησε την υπόθεση αλλά και στον εισαγγελέα Εφετών, που έβαλε τελεσίδικα την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας και αυτός ότι οδηγός του οχήματος που καρφώθηκε στις μπάρες της στροφής θανάτου στην αερογέφυρα του Ελληνικού ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15