search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46
MENU CLOSE

H πρώην Τραμπ «σφάζει με το βαμβάκι» την Μελάνια και «ονειρεύεται» την Ιβάνκα «πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ»

16.09.2020 05:49
H πρώην Τραμπ «σφάζει με το βαμβάκι» την Μελάνια και «ονειρεύεται» την Ιβάνκα «πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ» - Media

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνάντευξη παραχώρησε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, με την οποία έζησαν μαζί για 13 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Loose Women, η Ιβάνα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο του πρώην συζύγου της, στην κόρη της Ivanka, στους μετανάστες και φυσικά, στην νυν σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια.

«Απ’ ό,τι βλέπω κάνει εξαιρετική δουλειά, υποστηρίζουμε τις ίδες απόψεις. Είναι Ρεπουμπλικανός κι εγώ το ίδιο. Έχει πετύχει πάρα πολλά, ιδίως στο θέμα του μεταναστευτικού. Είμαι κι εγώ μετανάστρια και δεν έχω πρόβλημα με τους μετανάστες. Ωστόσο πρέπει να έρχονται μόνιμα στη χώρα, να βρίσκουν δουλειά, να πληρώνουν φόρους σαν τους υπόλοιπους Αμερικανούς και να ζουν ως μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν ντύνονται καν αμερικάνικα, φοράνε ό,τι θέλουν, δεν βρίσκουν δουλειά, κλέβουν και βιάζουν τις γυναίκες», είπε η πρώην του Τραμπ προκαλώντας βέβαια τις ανάλογες επικρίσεις και αποδοκιμασίας στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν η Μελάνια Τραμπ είναι καλή «Πρώτη Κυρία», απάντησε με αδιαφορία: «Δεν είμαι βέβαιη. Είναι πολύ ήσυχη και δεν πηγαίνει σε πολλά μέρη. Πηγαίνει κάπου όταν πρέπει να πάει αλλά είναι ήσυχη».

Έπειτα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την κόρη της Ιβάνκα δεν δίστασε να πει πως δεν αποκλείει το να γίνει κάποια στιγμή η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής.

Να θυμίσουμε πως η Ιβάνα, πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, κατάγεται από την Τσεχία και σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη.

Gannett and N.Y. Times ask court to unseal 1990 Trump divorce records

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46