search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Μαρκουλάκης: Ευχαριστίες στην κυβέρνηση για «στοίχημα ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» (Photo)

17.09.2020 17:56
Μαρκουλάκης: Ευχαριστίες στην κυβέρνηση για «στοίχημα ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» (Photo) - Media

 

Όταν την περασμένη Τρίτη ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, διέψευσε πολλές πληροφορίες που ήθελαν να ακυρώνονται όλες οι συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, καθώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι θα διεξάγονται με υποχρεωτική μάσκα για τους θεατές και απαγόρευση ποτού και καπνίσματος.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από παρέμβαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η οποία είχε δεχθεί δριμεία κριτική από σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το lockdown.

Ωστόσο, κάποια ρεπορτάζ έφεραν στο προσκήνιο τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αναφέροντας ότι ήταν (και) εκείνος που έπεισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μην επιβάλλει νέο lockdown στο χώρο της τέχνης.

Τα ρεπορτάζ αυτά φαίνεται ότι διάβασε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να ευχαριστήσει τον ηθοποιό, γράφοντας ότι «εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω) ευχαριστούμε θερμά τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβασή του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές».

Η ανάρτηση Χωμενίδη έφερε και απάντηση από τον Κ. Μαρκουλάκη, ο οποίος σημείωσε: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού και ο Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, πού πήραν επάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33