search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Αθλητικό νομοσχέδιο: Δεκτό μόνο από τη ΝΔ, δεν απέσυρε τη διάταξη για τις εκλογές της ΕΠΟ – Καραδοκούν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

17.09.2020 19:11
Αθλητικό νομοσχέδιο: Δεκτό μόνο από τη ΝΔ, δεν απέσυρε τη διάταξη για τις εκλογές της ΕΠΟ - Καραδοκούν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ - Media

 

Δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολό του, κατά πλειοψηφία, έγινε το βράδυ της Πέμπτης (17/9) και έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής (πάνω από 11 ώρες!), το νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Λευτέρη Αυγενάκη που αφορά στο νέο πλαίσιο για τις εκλογές των ομοσπονδιών, καθώς και διατάξεις για τα χειραγωγημένα ματς, την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή κ.α.

Ειδικότερα, επί της αρχής και στο σύνολό του δεκτό, έγινε μόνο από το κυβερνών κόμμα, ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 το καταψήφισαν, κάνοντας δεκτά μόνο μερικά επί μέρους άρθρα του νομοσχεδίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως παρά την εντολή των FIFA/UEFA προς την ΕΠΟ, να κάνει κανονικά τις εκλογές της στις 9 Οκτωβρίου, απειλώντας ευθέως με κυρώσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο αν η κυβέρνηση επιμείνει να επιβάλλει κάτι διαφορετικό, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν απέσυρε την διάταξη που προβλέπει ότι οι εκλογές στις ομοσπονδίες θα γίνουν το τελευταίο δίμηνο του έτους (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) έως το αργότερο στις 15/2.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10