search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Επιστρέφουν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» στον Alpha

18.09.2020 06:03
Επιστρέφουν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» στον Alpha - Media

 

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί το κατάκριναν και για την ανύπαρκτη υποκριτική αλλά και την κακή σκηνοθεσία. Ωστόσο, η τηλεθέαση είναι αυτή που αναγκάζει τις Οικογενειακές Ιστορίες να επιστρέψουν στον Alpha. 

Το Δελτίο Τύπου του σταθμού

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα επιστρέφει στον Alpha με καινούργια επεισόδια, καθημερινά στις 16:40.

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι «Οικογενειακές Ιστορίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49