search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία – Του έσπασαν το χέρι

21.09.2020 20:24
Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία - Του έσπασαν το χέρι - Media

 

Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ έξω από το σπίτι του γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με λοστούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία να βγει από την κατοικία του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με λοστούς σε όλο του το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι και να του τραυματίσουν την κνήμη του ποδιού, ενώ ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτυπήματα και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με μώλωπες σε όλο του το κορμί και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για τα τραύματα στο κεφάλι, η οποία βγήκε καθαρή.

Το ΑΤ Μυκόνου διερευνά προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία που τον άφησε με ένα σπασμένο χέρι το οποίο θα πρέπει να εγχειριστεί αλλά και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Οι πρώτες πληροφορίες εικάζουν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα μπράβοι της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Προς το παρόν δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο, ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές αν μπορεί να θυμηθεί αυτούς που του επιτέθηκαν.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:08