26/10/2020 20:49:24

Καρδίτσα - Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης: «Να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια - Ψάχνουμε το παιδί μας σε τόνους λάσπης και κορμούς δένδρων»

Καρδίτσα - Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης: «Να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια - Ψάχνουμε το παιδί μας σε τόνους λάσπης και κορμούς δένδρων» - Media

 

Συγκλονίζει η μητέρα της Ευδοκίας, της φαρμακοποιού η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μουζάκι Καρδίτσας, μετά το χτύπημα του Ιανού.

Στη δήλωσή της η μητέρα της γυναίκας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού της κόρης της.

«Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση. Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς».Oι έρευνες για τη γυναίκα συνεχίζονται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.