27/10/2020 05:15:32

Ρωσία: Με τρόπαιο κρυστάλλινο «φαλλό» και γεύση από... PornHub ο διαγωνισμός για τον «Δάσκαλο της Χρονιάς» (Video/Photos)

Ρωσία: Με τρόπαιο κρυστάλλινο «φαλλό» και γεύση από... PornHub ο διαγωνισμός για τον «Δάσκαλο της Χρονιάς» (Video/Photos) - Media

 

Κάθε χρόνο στην Ρωσία, όπως και σε δεκάδες άλλες χώρες παγκοσμίως, πραγματοποιείται διαγωνισμός για τον Δάσκαλο της Χρονιάς.

Στον συγκεριμένο διαγωνισμό, εκείνο που ξεχώρισε φέτος και έκανε τους διαγωνιζόμενους, άνδρες και γυναίκες, να νιώσουν αρκετά αμήχανα μόλις το αντίκρυσαν ήταν ένα από τα... πολυπόθητα τρόπαια.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στο νησί Sakhalin, με χορηγούς μερικές από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες πετρελαίου, είχε ως τρόπαιο ένα κρυστάλλινο βραβείο σε σχήμα... φαλλού.

Αλλά ειδικά φέτος, το τρόπαιο είχε ομολογουμένως ένα αρκετά «ασαφές» σχήμα.

Αρκετές καθηγήτριες, σύμφωνα με την Dailymail, έδειξαν να το διασκεδάζουν ενώ ένας άνδρας διαγωνιζόμενος επέφυγε να πιάσει το τρόπαιο αφού έβαλε τα χέρια του μόνο στα φτερά του αντικειμένου.

Ο οικοδεσπότης του RTV Sergey Minaev, πρώην συντάκτης της ρωσικής έκδοσης Esquire, δημοσίευσε το βίντεο στην εκπομπή του στο YouTube, αστειόμενος ότι η τελετή μοιάζει με διαγωνισμό «Διαζύγιο της Χρονιάς» ή «περιφερειακά βραβεία PornHub για τα καλύτερα μοντέλα τους».

«Στην πραγματικότητα, όχι, αυτός είναι ένας διαγωνισμός για τον Δάσκαλο της Χρονιά στο νησί Sakhalin», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.