search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40
MENU CLOSE

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό – «Δε θα μιλήσει για lockdown»

24.09.2020 10:06

 

Μήνυμα στους πολίτες θα απευθύνει σήμερα στις έξι το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.   

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο πρωθυπουργός δεν θα μιλήσει για lockdown, αλλά θα περιγράψει ποια είναι η παρούσα κατάσταση με την πορεία της πανδημίας και τι πρέπει να γίνει ώστε να μην ληφθούν σκληρότερα μέτρα. Το μήνυμα του πρωθυπουργού, αναμένεται να επικεντρωθεί στην αύξηση των κρουσμάτων, τους τρόπους αντιμετώπισης και τα έκτακτα μέτρα στην Αττική.   

«Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει τα 1.600 κρούσματα ημερησίως είπε ο κ. Πέτσας αλλά χάρις στα μέτρα που έχουν ληφθεί έχουμε σταθεροποιηθεί στα 350 κρούσματα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την μεσημεριανή ενημέρωση, τονίζοντας ότι η ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων είναι επιτακτική. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40