search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:12
MENU CLOSE

Η Μπρουκ Σιλντς ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό – Το εκπληκτικό κορμί της (Photos)

24.09.2020 13:54
Η Μπρουκ Σιλντς ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό - Το εκπληκτικό κορμί της (Photos) - Media

 

Η Μπρουκ Σιλντς εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με την εκπληκτική σιλουέτα της και αποθεώνεται από τους θαυμαστές της στο Instagram.

Η αειθαλής πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης αποδεικνύει ότι τα 55 της πάνε πολύ, αφού συνεχίζει να δείχνει πανέμορφη και λαμπερή.

Η Μπρουκ Σιλντς φωτογραφήθηκε από το διάσημο top model Ελενα Κρίστενσεν με μαύρο ολόσωμο μαγιό και ενθουσίασε τους followers με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ηθοποιός που καθήλωσε το κοινό με την ομορφιά της στη «Γαλάζια Λίμνη» και μέχρι σήμερα, στα 55 της χρόνια, κρατά αψεγάδιαστη τη γοητεία που την καθιέρωσε το παγκόσμιο στερέωμα.

Με το ολόσωμο μαύρο μαγιό να τονίζει τις συγκλονιστικές αναλογίες της, η Μπρουκ Σιλντς ευχαρίστησε δημόσια την Ελενα Κρίστενσεν για τις υπέροχες φωτογραφίες που τις τράβηξε και δήλωσε ότι είναι μια σπουδαία φίλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A great friend and a dream collaborator thank you for believing in my vision and helping bring it to life.@helenachristensen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις

Η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει πει ότι γυμνάζεται τακτικά και πολύ έντονα ώστε να διατηρείται fit, ενώ μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram εμπνέει πολλές γυναίκες άνω των 50 με τις προπονήσεις που ακολουθεί.

Η Έλενα Κρίστενσεν είναι γνωστή για το vintage γούστο της και την αδυναμία της στην αισθητική που παραπέμπει σε άλλη εποχή. Οι ατμοσφαιρικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της ενθουσίασαν τους χρήστες του Instagram.

Η καριέρα της Μπρουκ Σιλντς ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών, όταν φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο της Vogue το 1980. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του Calvin Klein που πλέον θεωρείται εμβληματική, αλλά και στην ταινία που την απογείωσε στο star system, τη Γαλάζια Λίμνη.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10