24/10/2020 09:25:42

Γιατί καθυστερεί να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Black Widow»

Γιατί καθυστερεί να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Black Widow» - Media

 

Η Disney καθυστερεί τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Black Widow» και «West Side Story» έως το επόμενο έτος εν μέσω συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας.

Η Disney ανακοίνωσε ακόμη μια καθυστέρηση στον προγραμματισμό της.

Ο κολοσσός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αποκάλυψε ότι η «Black Widow» της Marvel θα κάνει το ντεμπούτο της τον Μάιο αφού είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο.

Το «West Side Story» του Steven Speilberg ωθείται πίσω για ένα ολόκληρο έτος και τώρα θα βγει στις μεγάλες οθόνες τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι κινήσεις αυτές έγιναν μετά από τις απογοητευτικές προσπάθειες για να επιστρέψουν οι Αμερικανοί σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά τις καραντίνες της πανδημίας του κορωνοϊού τον Μάρτιο.

Το «Black Widow» είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο τον Μάιο προτού το μεταφέρει η Disney στις 6 Νοεμβρίου.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson ως ήρωα δράσης της Marvel και επρόκειτο να είναι η επόμενη ταινία του Χόλιγουντ μεγάλου προϋπολογισμού που σχεδιάστηκε για τους κινηματογράφους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.