search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Γιατί καθυστερεί να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Black Widow»

24.09.2020 15:04
Γιατί καθυστερεί να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Black Widow» - Media

 

Η Disney καθυστερεί τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Black Widow» και «West Side Story» έως το επόμενο έτος εν μέσω συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας.

Η Disney ανακοίνωσε ακόμη μια καθυστέρηση στον προγραμματισμό της.

Ο κολοσσός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αποκάλυψε ότι η «Black Widow» της Marvel θα κάνει το ντεμπούτο της τον Μάιο αφού είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο.

Το «West Side Story» του Steven Speilberg ωθείται πίσω για ένα ολόκληρο έτος και τώρα θα βγει στις μεγάλες οθόνες τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι κινήσεις αυτές έγιναν μετά από τις απογοητευτικές προσπάθειες για να επιστρέψουν οι Αμερικανοί σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά τις καραντίνες της πανδημίας του κορωνοϊού τον Μάρτιο.

Το «Black Widow» είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο τον Μάιο προτού το μεταφέρει η Disney στις 6 Νοεμβρίου.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson ως ήρωα δράσης της Marvel και επρόκειτο να είναι η επόμενη ταινία του Χόλιγουντ μεγάλου προϋπολογισμού που σχεδιάστηκε για τους κινηματογράφους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:37