search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:56
MENU CLOSE

Αποκλεισμός με το… καλημέρα για Γουίλιαμς, «αέρας» η Χάλεπ

27.09.2020 15:06
Αποκλεισμός με το... καλημέρα για Γουίλιαμς, «αέρας» η Χάλεπ - Media

 

H Βένους Γουίλιαμς «στραβοπάτησε» με το… καλημέρα στο Γαλλικό Όπεν, για να υποστεί τη δεύτερη διαδοχική ήττας της σε πρώτο γύρο ενός γκραν σλαμ. Η 40χρονη ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τη Σλοβάκα, Άννα Καρολίνα Σμιέντλοβα, παρά το δυναμισμό που έβγαλε στην αρχή του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια, η Γουίλιαμς μετρά μόνο αποκλεισμούς στον εναρκτήριο γύρο του Γαλλικού Όπεν. 

Νωρίτερα, η νούμερο ένα του ταμπλό, Σιμόνα Χάλεπ, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 29α γενέθλια της, καθώς δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην Σάρα Σορίμπες Τόρνο (Ισπανία), την οποία και νίκησε με 6-4, 6-0. Η Ρουμάνα και πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία είχε κατακτήσει το πρώτο της Roland Garros το 2018, συμπλήρωσε τη 15η διαδοχική νίκη της, με το σερί να μετρά από την επιτυχία της στο Ντουμπάι τον Φεβρουάριο, λίγο πριν βάλει «λουκέτο» το άθλημα από την πανδημία COVID-19.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:56