search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Uber: Μεγάλη δικαστική νίκη, θα μπορεί να λειτουργεί στο Λονδίνο

28.09.2020 10:40
Uber: Μεγάλη δικαστική νίκη, θα μπορεί να λειτουργεί στο Λονδίνο - Media

 

Μια μεγάλη δικαστική νίκη πέτυχε η Uber αφού έλαβε πίσω την άδεια που της είχε αφαιρεθεί από τη ρυθμιστική αρχή μεταφορών του Λονδίνου για θέματα ασφαλείας.

Έτσι πλέον η Uber θα μπορεί να λειτουργεί στη βρετανική πρωτεύουσα, όπως απεφάνθη δικαστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι η μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε κατά 6% μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Οι αρχές μεταφορών του Λονδίνου είχαν αρνηθεί να χορηγήσουν στην εταιρεία νέα άδεια για το 2019 εξαιτίας αυτού που αποκαλούν «μοτίβο αστοχιών» και η Uber υποστήριξε ότι έχει έκτοτε ανταποκριθεί στις ανησυχίες για την επαλήθευση της ασφάλειας και της ταυτότητας του οδηγού.

«Παρά τις ιστορικές τους αποτυχίες, θεωρώ ότι τώρα είναι μια κατάλληλη εταιρεία για να έχει άδεια διαχείρισης οχημάτων στο Λονδίνο», αναφέρει στη γραπτή του απόφαση ο δικαστής Tαν Ίκραμ.

Στην απόφασή του επισημαίνει ακόμη ότι «πιστεύει πλέον πως η Uber δεν αποτελεί ρίσκο για τη δημόσια ασφάλεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:45