search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Η υποδοχή Πομπέο στο σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά (Videos)

28.09.2020 19:03
Η υποδοχή Πομπέο στο σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά (Videos) - Media

 

Στα Χανιά, φιλοξενούμενος στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

 Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ταξίδεψε στην Κρήτη μετά την επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και τις σημαντικές επαφές και συμφωνίες που υπέγραψε στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης. Περίπου στις 20:00 αφίχθη στα Χανιά και στις 21:00 έφτασε στο σπίτι του πρωθυπουργού, ο οποίος τον υποδέχθηκε με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Bίντεο του grtimes από την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη:

Η άφιξη Πομπέο και Μητσοτάκη στα Χανιά

Ο Μάικ Πομπέο έφτασε στα Χανιά με αεροπλάνο κάτα τις 20:00 το βράδυ και στη συνέχεια αναχώρησε με την αυτοκινητοπομπή του για το πατρικό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα προστασίας στο αεροδρόμιο των Χανίων και στο σπίτι του πρωθυπουργού, ενώ ειδικές ρυθμίσεις έγιναν και στη διαδρομή από το αεροδρόμιο στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:45