search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Σάμος: Εξουδετέρωση νάρκης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δίπλα σε δημοτικό σχολείο (Photos)

29.09.2020 08:10
Σάμος: Εξουδετέρωση νάρκης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δίπλα σε δημοτικό σχολείο (Photos) - Media

 

Μια νάρκη, Γερμανικής προέλευσης απομεινάρι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε την Κυριακή στην περιοχή των Κουμέϊκων στον Δήμο Δυτικής Σάμου, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του οικισμού, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα σχολεία με απόφαση του τοπικού συμβουλίου και της οικίας δημοτικής αρχής δεν λειτούργησαν την Δευτέρα.

Η νάρκη εντοπίστηκε μέσα σε έναν μισογκρεμισμένο τοίχο μιας αναβαθμίδας, από κάτοικο της περιοχής που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο κτήμα του.

Κλιμάκιο Πυροτεχνουργών της Στρατιωτικής Διοίκησης έφθασε στην περιοχή και πραγματοποίησε αυτοψία του υλικού και όπως αναφέρει το samos24.gr, προχώρησε στην εξουδετέρωση της 4 κιλών νάρκη.

Πριν λίγες μέρες η Ομάδα Εξουδετερώσεως Ναρκών (ΟΕΝ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) προχώρησε στην εξουδετέρωση γερμανικής νάρκης αγκυροβολίου, τύπου GQ, στη θαλάσσια περιοχή Διρού Λακωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09