search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:53
MENU CLOSE

Δυο αδέρφια 5 και 7 χρονών έζησαν μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι δίπλα στο πτώμα της νεκρής μητέρας τους

30.09.2020 14:50
Δυο αδέρφια 5 και 7 χρονών έζησαν μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι δίπλα στο πτώμα της νεκρής μητέρας τους - Media

 

Οι δάσκαλοι από το δημοτικό σχολείο Forney Independent School στο Τάλτι ανατολικά του Ντάλας θορυβήθηκαν όταν τα δυο αδέρφια είχαν να πατήσουν στο σχολείο μια εβδομάδα. Κανείς από το σπίτι δεν είχε επικοινωνήσει με το σχολείο να πει ότι είναι άρρωστα. 
Αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία, η οποία την ίδια κιόλας μέρα έστειλε περιπολικό στο σπίτι. Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα αλλά κανείς δεν άνοιγε. Ήταν κλειδωμένα. Όμως άκουγαν θόρυβο από μέσα. Έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.
Αμέσως μια βαριά μυρωδιά τους χτύπησε τα ρουθούνια. Η μυρωδιά του θανάτου. Με προτεταμένα τα όπλα μπήκαν στο σπίτι όπου αντίκρυσαν την 71 ετών Connie Taylor, καθισμένη σε μια αναπαυτική πολυθρόνα με τα μάτια ανοιχτά να κοιτάζει το ταβάνι. 
Έψαξαν λίγο καλύτερα και μέσα στο δωμάτιο βρήκαν τα δυο αδερφάκια να κλαίνε. Πεινούσαν και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχαν μείνει με το πτώμα επί μια εβδομάδα. Αυτό άλλωστε έδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση που έγραφε για αιφνίδιο θάνατο λόγω καρδιάς που έγινε μια εβδομάδα ακριβώς από την ημέρα που οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι. Η Τaylor είχε υιοθετήσει επίσημα τα αγόρια τον περασμένο μήνα αφού ήταν η ανάδοχη μητέρα τους. Δεν πρόλαβαν να περάσουν χρόνο μαζί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30