search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21
MENU CLOSE

Επιστολή Τραμπ: Οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία υπονομεύουν τον αγώνα κατά του ISIS

09.10.2020 06:57
Επιστολή Τραμπ: Οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία υπονομεύουν τον αγώνα κατά του ISIS - Media

 

Για υπονόμευση του αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, κατηγορεί την Άγκυρα ο Ντόναλντ Τραμπ, στην επιστολή του με την οποία αιτιολογεί την παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στις ΗΠΑ πέραν της 14ης Οκτωβρίου.

Η επιστολή που εστάλη χθες στην πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία και γύρω από τη Συρία, υπονομεύουν τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει επίσης ότι η κατάσταση αυτή «συνεχίζει να αποτελεί μια ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Συνεπώς έχω αποφασίσει ότι είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί με την εκτελεστική εντολή 13894 όσον αφορά στην κατάσταση στη Συρία», καταλήγει η επιστολή Τραμπ.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Πηγή skai.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20