search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;

09.10.2020 17:39
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media

 

Το ζευγάρι που έχει χωρίσει από το 2016 επικαλούμενοι «ασυμφωνία χαρακτήρων», συναντιέται ξανά στα δικαστήρια, όπου ο Πιτ θα διεκδικήσει το 50% της επιμέλειας των έξι παιδιών τους.

Το ζήτημα της επιμέλειας είναι εκκρεμότητα του διαζυγίου που δεν είχε διευθετηθεί ως τώρα, με την Τζολί να αναλαμβάνει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια των παιδιών στο μεσοδιάστημα.

Η νέα δικαστική διαμάχη του ζεύγους ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότες της US Weekly, o Πιτ έχει καλέσει ως μάρτυρα στην δίκη τη συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στην ταινία «Το κορίτσι άφησα πίσω», Τζίλιαν Αρμενάντε, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι.

Άγνωστες παραμένουν, επίσης, και οι προθέσεις της Αρμενάντε, καθώς κανείς δε γνωρίζει εάν η ηθοποιός και σκηνοθέτης σκοπεύει όντως να καταθέσει. Στην μακροσκελή λίστα μαρτύρων που κατέθεσε στις 21 Σεπτεμβρίου ο Πιτ περιλαμβάνονται ακόμα ένας σωματοφύλακας του ζεύγους, ένας ψυχοθεραπευτής και πολλοί ψυχολόγοι.

Πέραν της ασυμφωνίας χαρακτήρων, που είχε επικαλεστεί το 2016 κατά κύριο λόγο η Τζολί ως αιτία διαζυγίου, φήμες λένε ότι καθοριστικό ρόλο στην αίτησή της για διαζύγιο έπαιξε ένα αεροπορικό ατύχημα που είχαν ο Πιτ και ο 19χρονος γιος του ζευγαριού, Μάντοξ, όσο επέβαιναν στο ιδιωτικό τζετ του ηθοποιού.

Μια πηγή από τον στενό κύκλο του Μπραντ Πιτ είχε αποκαλύψει στο περιοδικό People ότι «ο Μπραντ ήταν τότε μεθυσμένος και τσακώθηκε άσχημα με την Αντζελίνα…προέκυψε ένας τσακωμός σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών τους που δεν εξελίχθηκε καλά και ξέφυγε παραπάνω απ΄ όσο θα έπρεπε».

Σε συνέχεια του γεγονότος, η Υπηρεσία Πρόνοιας της Κομητείας του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τον Πιτ, την οποία παρέπεμψε αργότερα στο FBI, καθώς το περιστατικό είχε να κάνει με αεροπλάνο.

Και οι δύο έρευνες εγκαταλείφθηκαν στην πορεία, ωστόσο η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου της μία μέρα μετά το ατύχημα. Έκτοτε, έχει αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, με τον Πιτ να μπορεί να τα επισκέπτεται συχνά.

Σύμφωνα και πάλι με την πηγή που μίλησε στην US Weekly, «ο Μπραντ σέβεται τον τρόπο διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει η Αντζελίνα, αλλά έχει και εκείνος το δικαίωμα να ζει με τα παιδιά του. Δεν συμφωνεί με τα πάντα, αλλά ξέρει ότι η Τζολί αγαπά τα παιδιά και θέλει το καλύτερο γι’ αυτά. Γνωρίζει επίσης ότι είναι απαραίτητη και η δική του αγάπη και παρουσία στις ζωές τους».

Η πηγή προσέθεσε, επίσης, ότι όλες οι νόμιμες διαδικασίες έχουν καθυστερήσει ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας. «Ο Μπραντ συνεχίζει να επισκέπτεται τα παιδιά, όμως οτιδήποτε έχει να κάνει με την επίλυση των νομικών διαφορών ανάμεσα σε αυτόν και την Αντζελίνα καθυστερεί λόγω του Covid-19».

Η δίκη ξεκίνησε και αναμένεται να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατόπιν συμφωνίας του ζευγαριού και με σκοπό να προστατευθεί πάνω απ’ όλα η προσωπική ζωή των παιδιών τους.

Σε αυτό είχαν συμφωνήσει ήδη από το 2016, όταν εξαιτίας του διαζυγίου τους βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31