search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Χάος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, παρά την εκεχειρία: Η Αρμενία λέει ότι κατέρριψε αζέρικο μαχητικό – Διαψεύδει το Μπακού

12.10.2020 13:37
Συνεχίζεται το χάος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το Αζερμπαϊτζάν ανακοινώνει κατάρριψη αρμενικού μαχητικού - Media
 
Στο χάος βυθίζεται για άλλη μια μέρα το Ναγκόρνο Καραμπάχ, παρά την τριμερή συμφωνία της Μόσχας για ανθρωπιστική εκεχειρία στην διαφιλονικούμενη περιοχή.

Έτσι, εκτός από τις συγκρούσεις που συνεχίζονται, στην κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους Su-25 του Αζερμπαϊτζάν, πρόχωρησαν δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας του Αρτσάχ, στα νοτιοανατολικά της περιφέρειας του Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της περιοχής.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Σούζαν Στεπανιάν φέρεται να επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας παράλληλα, πως τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας του Αζερμπαΐτζάν, SU-25, επιχείρησαν στα σύνορα με την υποστήριξη τουρκικών μαχητικών F-16.

Ωστόσο, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν διέψευσε την κατάρριψη αεροσκάφους του και τόνισε ότι συμμορφώνεται με τη συμφωνία εκεχειρίας. «Ο ισχυρισμός της Αρμενίας ότι κατέρριψε ένα ακόμη Su-25 μαχητικό αεροσκάφος που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν είναι παραπληροφόρηση», δηλώνει το Μπακού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:20