search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Συντάξεις Νοεμβρίου: Στον «αέρα» ακόμα οι ημερομηνίες πληρωμής

13.10.2020 05:39
Συντάξεις Νοεμβρίου: Στον «αέρα» ακόμα οι ημερομηνίες πληρωμής - Media

 

«Ρευστές» είναι οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές Νοεμβρίου λόγω της 28ης Οκτωβρίου και της ταυτόχρονης καταβολής των αναδρομικών.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, λόγω της καταβολής των αναδρομικών αλλά και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες πληρωμών για τις συντάξεις.

Εξετάζεται ως πρώτη ημέρα καταβολής των συντάξεων να είναι η Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ή η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, πληρωμή που θα αφορά τις συντάξεις ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ, σε πρώην μισθωτούς με ΑΜΚΑ που λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9).

Η δεύτερη καταβολή εξετάζεται να γίνει την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε πρώην μισθωτούς ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8,).

Η τρίτη καταβολή μελετάται να γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου όπου θα καταβληθούν οι συντάξεις σε πρώην ελεύθερους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ.

Σε ότι αφορά τις συντάξεις και τα αναδρομικά σε συνταξιούχους Δημοσίου, σε ναυτικούς του πρ. ΝΑΤ, σε δημοσιογράφους του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, τραπεζουπαλλήλους του πρ. ΕΤΑΤ και πρώην υπαλλήλους της ΔΕΗ εξετάζεται να γίνει και σε αυτούς την Τρίτη 27 Οκτωβρίου λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:14